Mededelingen

Veldrit in Essen (initiatie)

6 december, 2018 - 21:26 -- Meester Tim

De veldrit in Essen is al jarenlang een topevenement. Toen de cross enkele jaren geleden doorging op de terreinen van onze school, waren onze kinderen natuurlijk zeer betrokken. Nu de cross doorgaat in de buurt van de Quarantainestallen is het al iets verder van velen hun bed, maar toch schreven heel wat kinderen zich in om op woensdagmiddag te crossen "op het echte parcours". In het zog van Tom Meeusen en Jim Aernouts reden veel Collegekinderen heel wat toertjes. Het enthousiasme was groot, maar "amai, dit is echt wel vermoeiend" hoorden we ook regelmatig!

Kijkdagen

9 februari, 2016 - 11:52 -- Meester Tim

Bent u op zoek naar een goede school voor uw oogappel(s)? Altijd al eens benieuwd geweest naar de visie van de Lagere School College? Hoort u eens graag onze kijk op goed onderwijs? Wilt u eens horen hoe wij het nét dat tikkeltje anders aanpakken? Kom dan vrijblijvend eens luisteren naar ons verhaal tijdens de kijkdagen of opendeurdag. Passen deze momenten niet voor u? Aarzel niet ons te contacteren, zodat we een andere moment kunnen afspreken. Wel, kom! Welkom!

Het vierde op bezoek bij Suske & Wiske

22 oktober, 2014 - 17:25 -- Juf Els

Op dinsdag 14 oktober bezocht het vierde leerjaar het Suske en Wiske-museum. We werden verwelkomd door tante Sidonia.
Daarna moesten we in kleine groepjes allerlei opdrachten uitvoeren in verschillende kamers. Verkleden, het nieuws lezen zoals een echte nieuwslezer, info over Willy Van der Steen, ...
Te veel om op te noemen eigenlijk. Alle foto's en opdrachtjes die we uitvoerden kwamen op ons inspiratieblad.

Pagina's

Abonneer op RSS - Mededelingen