meisje van 7 verongelukt in Essen....

10 juni, 2014 - 15:48 -- Meester Joost

Vanmorgen heb ik spijtig genoeg het erg tragische nieuws vernomen dat er een leerlingetje van 7 jaar (dat school liep in de eerste klas van de vrije lagere  school Mariaberg) in het verkeer is verongelukt.
Mijn gedachten gaan onmiddellijk naar de directe nabestaanden, maar ook naar alle anderen die ook maar enigszins een verband met haar hadden. Ik zou ze enorm veel steun en moed en sterkte willen sturen in deze zo zware dagen.

 

Naar aanleiding van het ongeval dat deze ochtend plaatsvond aan de Hofstraat, vragen de Vrijde Lagere school Mariaberg en het gemeentebestuur om de tekst in bijlage te publiceren op onze website:

 

"

 Op dinsdagochtend, 10 juni 2014 overleed een van de leerlingen van de Vrije lagere school Mariaberg in Essen tijdens een verkeersongeval op weg naar school.

Het gemeentebestuur en de hele Essense scholengemeenschap leven mee met de familieleden van het slachtoffer en betuigen hun steun.

Verschillende medewerkers van het CLB, het Rode Kruis en Mariaberg staan klaar om de leerlingen van Mariaberg en hun ouders op te vangen en te informeren.

Vragen?

Zit je zelf nog met vragen, dan kan je tot 20.00 uur terecht bij het Rode Kruis voor psycho-sociale ondersteuning op de lagere school Mariaberg.
Of ook de volgende dagen telefonisch bij het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), het CAW (Centrum voor Algemeen Welzijnswerk) De Terp of Tele-onthaal.

 

Contactgegevens:

-          Rode Kruis: telefoonnummer 105
De psycho-sociale ondersteuningsdienst van het Rode Kruis is tot 20.00 uur aanwezig op de Vrije lagere school Mariaberg, Grensstraat 14, 2910 Essen

-          CAW (Centrum voor Algemeen Welzijnswerk) De Terp: 03 328 20 30 (tijdens de kantooruren)

-          Centrum voor Leerlingenbegeleiding: 03 667 28 28  (tijdens de kantooruren)

-          Tele-onthaal: telefoonnummer 106