SCHOOLFEEST: College bekent kleur!

31 maart, 2019 - 13:42 -- Juf Nadja

Zaterdag 30 maart 2019, eindelijk de dag van ons schoolfeest, na vele dagen voorbereiding in de klassen. De weersvoorspellingen waren alvast gunstig. We hadden er heel veel zin in!

We startten met een act van de leerkrachten in zwart-wit, daarna volgde een optreden van elk leerjaar. We zagen alle kleuren van de regenboog op het podium verschijnen. Elk kind kreeg een moment om te schitteren! Wat zagen we ze allemaal genieten. Als afsluiter hadden we met de hele school een filmpje op school opgenomen op het nummer 'Leef met je eigen talent, iedereen is mooi als je bent wie je bent, leef met jezelf en elkaar, iedereen is blij met dat ene gebaar,..." dat we nog even live verder zongen. We zijn trots op de kinderen, het was fantastisch!

Na de optredens trok iedereen naar het zonnetje dat buiten volop scheen. Er werd gegeten, gedronken, gebabbeld, geschminkt, gesprongen, gedanst, met de huifkar gereden, eendjes gevist, ... Wij hebben er superhard van genoten! Bedankt voor jullie talrijke aanwezigheid! En nog eens proficiat aan alle kinderen!