1e leerjaar

Joepie! Dit jaar leer je lezen en schrijven. Om dit te vieren, houden we een spetterend letterfeest! 

We gaan op ontdekking in technopolis, leren koken als een echte ‘junior master chef’, en nog zoveel meer leuke dingen.

En spelen... dat doen we heel vaak, zelfs wanneer we aan het werken zijn!

 

Leerkracht:
Juf Ann Ameloot

Uitstap Diergaarde Blijdorp

13 juni, 2013 - 21:18 -- Juf Ann
Op 13 juni ging het 1e en 2e leerjaar samen op uitstap! De bus bracht ons naar Rotterdam, naar de mooie dierentuin "Blijdorp". We zagen de olifanten, giraffen, mama neushoorn en haar jong, een zeer actieve ijsbeer, slapende leeuwen en tijgers, een krokodil die toch wel heel dichtbij kwam ... en een octopus in actie! En nog zoveel meer... In de speeltuin leefde iedereen zich helemaal uit op de klimtoren en de schommels. Met een lekker ijsje erbij werd het echt een topdag!!

Artiest voor 1 minuut

1 mei, 2013 - 22:31 -- Juf Ann A

Donderdag 25 april lieten onze kinderen uit het eerste leerjaar zich van hun meest artistieke kant zien. Ze mochten optreden voor hun peters en meters uit de zesde klas.

Een zanger, wijde-wereld-verteller, gitarist, goochelaar, voorlezer uit eigen werk, hoelahoep-performer, skater, voordrachtkunstenaar, violist, mondharmonicaspeler, acrobaat, touwtjespringer, comedian-moppentapper, dansers: wat een oogst van onze artiesten. Wie niet overtuigd is, kijkt naar de foto's van deze beestige bende!

1 en 2 naar 'Wat een zootje'

11 februari, 2013 - 09:46 -- Juf Nadja

Vrijdag 8 februari 2013 kwamen de kinderen van het eerste en tweede leerjaar meteen naar zaal rex voor het toneel 'Wat een zootje'. We moesten goed kijken, want de kinderen zagen er helemaal anders uit: prinsessen, cowboys, indianen, agenten, clowns, cheerleaders, dieren, heksen, piraten en nog veel meer. Zelfs Harry Potter was aanwezig. Het toneel ging over de dierentuindirecteur die een nieuwe nachtwaker zocht. Tot opeens Bert, een bezoeker van de dierentuin, voor zijn neus stond. Het was een voorstelling met leuke liedjes en grappige dierenmopjes.

Pagina's

Datum:
donderdag, 31 januari, 2019 (Hele dag)
Datum:
donderdag, 14 februari, 2019 (Hele dag)
Datum:
maandag, 18 februari, 2019 (Hele dag)
Datum:
donderdag, 28 februari, 2019 (Hele dag)
Datum:
maandag, 20 mei, 2019 (Hele dag)
Datum:
donderdag, 20 juni, 2019 (Hele dag)