1e leerjaar

Joepie! Dit jaar leer je lezen en schrijven. Om dit te vieren, houden we een spetterend letterfeest! 

We gaan op ontdekking in technopolis, leren koken als een echte ‘junior master chef’, en nog zoveel meer leuke dingen.

En spelen... dat doen we heel vaak, zelfs wanneer we aan het werken zijn!

 

Leerkracht:
Juf Ann Ameloot

Efteling

25 mei, 2014 - 21:07 -- Juf Ann A

Grote dag op donderdag 22 mei: met alle kinderen van de school, groot en klein, trekken we naar de Efteling. Feest!

De kinderen van het 1ste leerjaar beleefden een onvergetelijke dag. Kijk mee naar de stoute prinses, de grote vertelboom, de hangende heks, maar vooral naar genietende kinderen. De foto's vertellen het hele verhaal.

Op zoek naar de schat!

27 maart, 2014 - 18:17 -- Juf Nadja

Deze week gebeurde er iets mysterieus op onze school. Maandag vonden we twee vreemde pootafdrukken, dinsdag lagen er grote tanden en woensdag kregen we een brief van een speurneus om te vragen of we mee op zoek wilden gaan naar het gevaarlijk monster. Dat gevaarlijk monster zou namelijk een schat bewaken. Als we de opdrachten goed uitvoerden, ging de speurneus het monster verjagen en konden wij aan de schat. Deze namiddag begonnen we dan ook aan de opdrachten: gevaarlijke dieren uitbeelden, geblinddoekt een parcours volgen, samen door een doolhof geraken, ...

Carnaval

3 maart, 2014 - 11:24 -- Juf Nadja

Vrijdag was het weer carnaval! We zagen vele prinsessen, politieagenten, brandweermannen, clowns en nog zoveel meer. Er werd tijdens elke speeltijd weer volop gezongen en gedanst op de muziek. Het eerste en tweede leerjaar konden in de namiddag cake versieren en lekker opsmullen en ook "cocktails" maken en proeven. Kijk maar eens mee!

Pagina's