1e leerjaar

Joepie! Dit jaar leer je lezen en schrijven. Om dit te vieren, houden we een spetterend letterfeest! 

We gaan op ontdekking in technopolis, leren koken als een echte ‘junior master chef’, en nog zoveel meer leuke dingen.

En spelen... dat doen we heel vaak, zelfs wanneer we aan het werken zijn!

 

Leerkracht:
Juf Ann Ameloot en juf Anne Michielsen (co-teacher)

Musical Fame van het middelbaar

11 mei, 2017 - 20:04 -- Meester Tim

Enkele leerlingen van onze middelbare buren gaven het beste van zichzelf in de musical 'Fame'. Alle leerlingen van de lagere school mochten gaan kijken en genieten van de generale repetitie. Wij keken natuurlijk met wat extra aandacht naar verschillende oud-leerlingen van onze lagere school, maar iedereen was top! Knap gedaan!

SCHOOLFEEST - Een blik op de wereld

19 maart, 2017 - 19:53 -- Juf Nadja

Gisteren vond ons schoolfeest plaats met als thema 'Een blik op de wereld'. De stewards en stewardessen (de leerkrachten) van College Airlines namen iedereen mee op hun reis rond de wereld. Daarna gaf elk leerjaar een optreden rond een continent. Het zesde leerjaar startte met een reis door veel verschillende landen van Europa. Daarna bezochten we Antarctica met onze pinguïns van het eerste leerjaar. Hierna vlogen we verder richting Azië met het vierde leerjaar waar zelfs een knap geknutselde Chinese draak mee op het podium kwam.

Carnaval

28 februari, 2017 - 14:25 -- Meester Tim

De laatste dag voor de krokusvakantie mogen we nóg zotter doen dan anders! Suske en Wiske, soldaten, clowns, een pakje friet, sushi, allerlei dieren... er liep allerlei gespuis rond op onze speelplaats. Tijdens het College Café werd er van elke klas een kind in de kijker gezet omwille van iets heel ludiek: je hebt de leukste lach, je bent jarig die dag, zij geeft de meeste knuffels, hij is het rustigste van de klas enzovoort. Een talrijke opkomst van ouders zorgde voor een gezellig sfeertje.

Pagina's