3e leerjaar

Leerkracht:
juf Kristel Quick
Leerkracht:
juf Nele Wauters - juf Ann Van Looveren

Bonte beestenboel in Planckendael.

2 juni, 2014 - 20:16 -- Juf Nele

De kinderen van het derde leerjaar en hun juffen beleefden vandaag weer een hele gezellige dag in Planckendael.

We mochten daar nog eens zelf de aap uithangen, zagen de baby kameel, vaarden op een vlot over de 'Congostroom' en brachten een bezoekje aan alle dieren. En voor wie toch nog steeds twijfelt... de gewone blauwtongskink is echt wel een soort hagedis en géén slang. Gelukkig had de juf toch weer gelijk ;-).

Naar de Efteling

22 mei, 2014 - 21:45 -- Juf Ann
Eindelijk was het dan zover .... we trokken met de hele school naar de Efteling! Iedereen stond paraat en had er ongelooflijk veel zin in en dat deed deugd! De zon was van de partij en we hadden het geluk dat er niet veel andere mensen waren. We konden dus meerdere keren in de attracties en moesten amper aanschuiven. De Python, de Vliegende Hollander, Joris en de draak, de Fata Morgana.... ze hebben geen geheimen meer voor ons! Hier vind je de foto's van het derde leerjaar!

Op stap naar Antwerpen

29 april, 2014 - 20:39 -- Juf Ann
Na in de klas eerst de geschiedenis, enkele belangrijke gebouwen en legendes te hebben besproken... trok het derde leerjaar op 29 april naar Antwerpen. Daar startten we een stadswandeling waarbij een zoektocht en enkele opdrachtjes werden uitgevoerd. Voor sommigen wat gezapig rondkijken, voor anderen een spannende zoektocht waarbij geen enkele opdracht onbeantwoord mocht blijven! De kinderen vonden het ook fijn om eens vragen te stellen aan de mensen ... die vaak toeristen bleken te zijn.

Op zoek naar de schat!

27 maart, 2014 - 18:17 -- Juf Nadja

Deze week gebeurde er iets mysterieus op onze school. Maandag vonden we twee vreemde pootafdrukken, dinsdag lagen er grote tanden en woensdag kregen we een brief van een speurneus om te vragen of we mee op zoek wilden gaan naar het gevaarlijk monster. Dat gevaarlijk monster zou namelijk een schat bewaken. Als we de opdrachten goed uitvoerden, ging de speurneus het monster verjagen en konden wij aan de schat. Deze namiddag begonnen we dan ook aan de opdrachten: gevaarlijke dieren uitbeelden, geblinddoekt een parcours volgen, samen door een doolhof geraken, ...

Pagina's