5e leerjaar

In het vijfde leerjaar leer je weer een heleboel nieuwe dingen. In dit leerjaar krijg je ook voor het eerst Frans. Zo leren we onszelf voorstellen in het Frans, naar de bakker gaan en nog een heleboel andere leuke dingen.

We maken plezante uitstappen naar Neeltje Jans, Gent en zelfs een weekje zeeklassen!

Lezen doen we samen in de klas enkele keren per week, dan maken we het gezellig en duiken we in een goed boek!

Leerkracht:
juf Jet Van Leeuwen
Leerkracht:
Juf Eline Cox

Naar Gent met het vijfde

12 mei, 2017 - 15:26 -- juf Eline

Donderdag 4 mei gingen we op uitstap naar Gent met ons vijfde leerjaar.

In de voormiddag genoten we van de leerrijke stadswandeling doorheen het hartje van Gent, gebracht door juf Lotte en meester Thomas. Tijdens de middagpauze konden we onze boterhammen opeten op de Korenlei, langs het water. 

In de namiddag brachten beiden klassen een bezoek aan het Gravensteen. 5A had daar 'de clash der tijden' en 5B 'feest in het kasteel'. 

Geniet via deze foto's met ons mee van deze mooie dag! 

Musical Fame van het middelbaar

11 mei, 2017 - 20:04 -- Meester Tim

Enkele leerlingen van onze middelbare buren gaven het beste van zichzelf in de musical 'Fame'. Alle leerlingen van de lagere school mochten gaan kijken en genieten van de generale repetitie. Wij keken natuurlijk met wat extra aandacht naar verschillende oud-leerlingen van onze lagere school, maar iedereen was top! Knap gedaan!

SCHOOLFEEST - Een blik op de wereld

19 maart, 2017 - 19:53 -- Juf Nadja

Gisteren vond ons schoolfeest plaats met als thema 'Een blik op de wereld'. De stewards en stewardessen (de leerkrachten) van College Airlines namen iedereen mee op hun reis rond de wereld. Daarna gaf elk leerjaar een optreden rond een continent. Het zesde leerjaar startte met een reis door veel verschillende landen van Europa. Daarna bezochten we Antarctica met onze pinguïns van het eerste leerjaar. Hierna vlogen we verder richting Azië met het vierde leerjaar waar zelfs een knap geknutselde Chinese draak mee op het podium kwam.

Pagina's